Header Zo werkt het

Zo werkt het

  >  Zo werkt het

Asgaard Saga gamelicentie

Kies uw pakket

Uw kind kan het programma zelfstandig spelen en oefenen. We hebben hiervoor licenties van 6 maanden en 12 maanden. Wilt u extra hulp van één van onze dyslexiespecialisten (orthopedagoog of psycholoog), dan kan dat ook. Per losse sessie of in een pakket, afhankelijk van uw vragen en wensen. We denken graag met u mee! Via ons online reserveringssysteem plannen wij een afspraak in met één van onze dyslexiespecialisten. De gamelicentie kunt u bestellen bij Asgaard Saga. De behandelsessies kunt u in de webshop van Dyslexie Online afrekenen. Zie ook 'Dit is hoe het werkt'.

Gamelicentie 6 maanden

Licentie met 6 maanden volledige toegang tot de Asgaard Saga game. Wilt u professionele ondersteuning? Kies dan voor één van onze behandelpakketten.

Gamelicentie 12 maanden

Licentie met 12 maanden volledige toegang tot de Asgaard Saga game. Wilt u professionele ondersteuning? Kies dan voor één van onze behandelpakketten.

Behandelsessies

Heeft u aanvullende vragen of heeft uw kind extra begeleiding nodig? Wij bieden online behandelsessies verzorgd door een professioneel behandelaar (orthopedagoog of psycholoog) met ervaring in de dyslexiezorg. U kunt losse sessies boeken of een strippenkaart voor een langere periode. U kunt de sessies naar wens invullen, voor bijvoorbeeld:

Instructie/uitleg aan uw kind

Psycho-educatie aan uw kind

Ondersteuning of advies aan uzelf

U kunt de sessies rechtstreeks via Dyslexie Online aanschaffen. Deze kunt u in combinatie met uw gamelicentie van Asgaard Saga gebruiken. Wij nemen contact met u op om de sessies in de agenda van de dyslexiespecialist in te plannen.

Dit is hoe het werkt

Asgaard Saga is ontstaan uit een unieke samenwerking met onder andere De Lerende Mens. Door onze krachten te bundelen, kunnen wij uw kinderen op verschillende expertises helpen!

Process image
Bestel gamelicentie bij Asgaard Saga!

Wilt uw kind Asgaard Saga spelen? Dan kunt u de gamelicentie via onze pagina kopen. U wordt dan doorgestuurd naar de afrekenpagina van Asgaard Saga.

Process image
Wilt u online begeleiding?

Koop dan een behandelsessies pakket rechtstreeks via Dyslexie Online (dat kan via de button op deze pagina). Wij koppelen de sessies automatisch aan uw Asgaard Saga licentie.

Process image
Inplannen behandelsessies

Na aanschaf van een behandelsessies pakket nemen wij contact met u op om sessies in de agenda van één van onze dyslexiespecialisten in te plannen.