Header Zo werkt het

Dyslexie Online blogt: Maak kennis met Dyslexie Online!

  >  Blog   >  Dyslexie Online blogt: Maak kennis met Dyslexie Online!
Maak kennis met Dyslexie Online!

Dyslexie Online blogt: Maak kennis met Dyslexie Online!

Maak kennis met Dyslexie Online!

Nieuw in Nederland: Dyslexie Online is dé online dyslexiespecialist. Wij bieden volledig online professionele behandeling én oefening aan kinderen die moeite hebben met lezen en/of spellen. In de behandeling wordt gebruik gemaakt van de unieke Asgaard Saga game-app voor het oefenen, in combinatie met online sessies door professionele dyslexiebehandelaars. Heeft jouw kind moeite met lezen en/of spellen en bent je als ouder op zoek naar extra hulp? Dan staat Dyslexie Online graag klaar om jouw kind op een leuke en uitdagende manier beter te ondersteunen!

Voor wie is Dyslexie Online & Asgaard Saga?

Wij staan met veel plezier klaar voor alle kinderen:

  • met lees- en/of spellinguitdagingen;
  • die het lezen en spellen willen verbeteren met behulp van gamen;
  • die moeite hebben zich te motiveren voor lezen en spellen;
  • die op school te weinig hulp bij lezen en spellen kunnen krijgen;
  • die (net) niet in aanmerking komen voor een vergoede dyslexiebehandeling;
  • die een vergoed dyslexietraject hebben afgerond maar extra willen blijven oefenen.

Welke rol heb ik als ouder?

Met de Asgaard Saga game-app heb je er als ouder geen omkijken naar! Kinderen kunnen volledig zelfstandig aan de slag en worden door gamification gemotiveerd om het spel te spelen en zo beter te leren lezen en spellen! Je volgt de vorderingen van jouw kind op de voet via het ouderportaal. Wil je meer ondersteuning voor jouw kind of heb je vragen, dan kun je bij ons terecht voor online behandelsessie(s) met onze professionele behandelaars.

Asgaard Saga gratis uitproberen!

Ben je nieuwsgierig en wil je Asgaard Saga samen met jouw kind uitproberen? Vraag dan een demo aan via https://www.dyslexieonline.nl/demo/. Je ontvangt direct een GRATIS demo login per mail.

Ik ben overtuigd! Hoe kunnen we beginnen?

Jouw kind kan het programma zelfstandig spelen en oefenen. We hebben hier licenties voor van 6 en 12 maanden. Een Asgaard Saga gamelicentie bestel je hier: https://www.asgaardsaga.nl/product/gamelicentie-asgaard-saga-6-maanden/

Wil je extra hulp van een dyslexiespecialist (orthopedagoog of psycholoog)? Dat kan, per losse sessie of in een pakket. Via ons online reserveringssysteem plan je zelf een afspraak in met één van onze dyslexiespecialisten. Bekijk hier de opties voor onze behandelsessies: https://www.dyslexieonline.nl/product-category/behandelsessies/

Jij wilt toch ook dat jouw kind met plezier en zelfvertrouwen beter leert lezen en spellen?