Dyslexie Online is vernieuwd!

Dyslexie Online biedt nu nóg betere ondersteuning op maat, zodat elk kind en elke jongere met lees- en/of spellingproblemen of dyslexie zich optimaal kan ontwikkelen binnen hun eigen mogelijkheden. Naast onze beproefde online methodes, introduceren we nu ook face-to-face ondersteuning op een van onze locaties!

Onze missie

Bij Dyslexie Online begrijpen we dat sommige kinderen en jongeren tijdens hun schoolperiode extra hulp nodig hebben. Daarom zetten wij ons dagelijks in om elk kind op een leuke en persoonlijke manier beter te leren lezen en spellen. Elk kind heeft recht om te leren lezen en schrijven, en wij zijn er om hen daarbij te ondersteunen.

Oorsprong en evolutie

Dyslexie Online werd in eerste instantie opgericht om professionele behandeling en oefening volledig online aan te bieden voor kinderen in heel Nederland die moeite hebben met lezen en/of spellen. Onze naam verwijst nog steeds naar de mogelijkheid van online oefenen, maar nu bieden we ook face-to-face ondersteuning op locatie. Deze uitbreiding zorgt ervoor dat we nog meer kinderen kunnen bereiken en hen de hulp kunnen bieden die ze nodig hebben.

Onze methodes

Voor het oefenen maken we gebruik van de Asgaard Saga game, een speelse en motiverende manier om lees- en spellingsvaardigheden te verbeteren. Het oefenen kan desgewenst ondersteund worden door een professionele behandelaar. We bieden verschillende vormen van ondersteuning aan:


Waarom kiezen voor Dyslexie Online?

Niet elk kind komt in aanmerking voor een vergoede behandeling. Daarom biedt Dyslexie Online particuliere behandelpakketten aan. Wij werken met deskundige behandelaars die ruime ervaring hebben in de dyslexiezorg. Na het dyslexieonderzoek bepalen we samen hoeveel behandelingen er nodig zijn. U kunt altijd zelf opschalen indien gewenst. Daarnaast kunnen kinderen altijd en overal blijven oefenen met de Asgaard Saga game. Onze Asgaard Saga game stimuleert de motivatie van uw kind om te oefenen.

Komt uw kind niet voor vergoede behandeling in aanmerking óf wenst u extra begeleiding? Neem dan een kijkje op www.dyslexieonline.nl! Wij helpen u graag.