Blog-preview-1

Downloads

  >  Downloads

Unieke (gratis) downloads!

Werkbladen en hulpmiddelen

Om jouw kind thuis of op school te helpen met leren of voor leuke en leerzame tips, kun je op deze pagina verschillende (gratis) downloads vinden. Handige hulpmiddelen, werkbladen of leuke puzzels! We breiden deze downloadspagina steeds verder uit, dus blijf deze pagina vooral in de gaten houden!

Een leesmeter is een kleurplaat die je kan gebruiken tijdens het lezen. Voor alle minuten die jouw kind of die jullie samen hebben gelezen, mag er een stukje van de kleurplaat worden ingekleurd. Download de speciale herfst- en winterversie door op het plaatje te klikken. Veel leesplezier!

De leesmeter is een kleurplaat die je kan gebruiken tijdens het lezen. Voor elke 10 minuten die jouw kind of die jullie samen hebben gelezen, mag er een stukje van de kleurplaat worden ingekleurd. Als alle vakjes zijn ingekleurd, is een leuke beloning wel gepast ๐Ÿ˜‰ En kunnen jullie ook het verborgen woord raden? Met een leesmeter kun je elkaar motiveren om samen te gaan lezen of om jouw kind meer te laten lezen.

Zo maak je lezen leuk! Knip de dobbelsteen uit, vouw de lijnen van de dobbelsteen en plak vast. Kies samen een boek uit en spelen / lezen maar! Klik op de afbeelding om te downloaden!

Zoek de verschillen in de wereld van Asgaard Saga. Kunnen jullie ze allemaal vinden? Het zijn er 6!

Haal de zonneschijn en zomerpret in huis met onze vrolijke kruiswoordpuzzel! Ontdek woorden die te maken hebben met de warme zon en verfrissend ijs. Download de puzzel nu en laat het zomerse avontuur beginnen! Weet jij de oplossing?

Dit is een versie van de populaire sudoku puzzel die speciaal voor jullie is gemaakt. Hiermee kunnen jullie je wiskundige en logische vaardigheden oefenen. Misschien is het in het begin lastig om de puzzel op te lossen, maar geef niet op! Het enige wat je nodig hebt is wat oefening. In deze puzzel vind je blokjes van 3x3 vakjes. Elk blokje moet de getallen 1 tot en met 9 bevatten, en elk getal mag maar รฉรฉn keer voorkomen in een blokje. Dezelfde regels gelden ook voor elke rij en elke kolom. Veel succes!

Ben je klaar voor een zomers avontuur vol verborgen woorden? Ga de uitdaging aan met onze speciale zomer woordzoeker voor kinderen! Deze kleurrijke puzzel zit boordevol zonnige termen en leuke vakantieactiviteiten die je kunt ontdekken. Daag jezelf uit om alle woorden te vinden en weet jij dan de oplossing?

Deze leesbingo kan gebruikt worden bij het lezen van een boek. Elk woord dat kinderen in hun gekozen boek vinden, kan worden ingekleurd op de bingo. Aan een volle bingokaart kan eventueel een leuke verrassing gekoppeld worden.

Geniet van een spannende zoektocht naar de zomerse oplossing! Dit kleurrijke doolhof zit vol met verborgen letters die wachten om ontdekt te worden. Weet jij de oplossing?