Blog-preview-1

Downloads

  >  Downloads

Unieke (gratis) downloads!

Werkbladen en hulpmiddelen

Om jouw kind thuis of op school te helpen met leren of voor leuke en leerzame tips, kun je op deze pagina verschillende (gratis) downloads vinden. Handige hulpmiddelen, werkbladen of leuke puzzels! We breiden deze downloadspagina steeds verder uit, dus blijf deze pagina vooral in de gaten houden!

De leesmeter is een kleurplaat die je kan gebruiken tijdens het lezen. Voor elke 10 minuten die jouw kind of die jullie samen hebben gelezen, mag er een stukje van de kleurplaat worden ingekleurd. Als alle vakjes zijn ingekleurd, is een leuke beloning wel gepast 😉 En kunnen jullie ook het verborgen woord raden? Met een leesmeter kun je elkaar motiveren om samen te gaan lezen of om jouw kind meer te laten lezen.

Zo maak je lezen leuk! Knip de dobbelsteen uit, vouw de lijnen van de dobbelsteen en plak vast. Kies samen een boek uit en spelen / lezen maar! Klik op de afbeelding om te downloaden!

Een leesmeter is een kleurplaat die je kan gebruiken tijdens het lezen. Voor alle minuten die jouw kind of die jullie samen hebben gelezen, mag er een stukje van de kleurplaat worden ingekleurd. Download de speciale herfst- en winterversie door op het plaatje te klikken. Veel leesplezier!